Mee op kamp?

Als je wat meer wil weten over ons kamp kun je altijd contact opnemen met onze hoofdleiding. Helemaal onder aan deze pagina staat een contactformulier. Via het ‘contact-menu‘ kun je natuurlijk ook een mail sturen. 

Ben je een nieuwe deelnemer? 

De inschrijvingen voor deelnemers zijn altijd aan het begin van het jaar. Wil je weten of de officiële inschrijvingen al begonnen zijn? neem even contact op met de hoofdleiding.  

Nadat je je hebt ingeschreven neemt de hoofdleiding contact met je op. Ze geven je informatie over kamp en willen graag van jou weten welke ondersteuning je nodig hebt van je begeleider en welke hulpmiddelen je meeneemt. Je maakt een afspraak met de hoofdleiding om wat uitgebreider te praten. Samen met de hoofdleiding bespreek je dan of je je definitief inschrijft. 

In het voorjaar is er een kennismakingsdag waar je alle deelnemers en begeleiders leert kennen. Je kan dan al meteen een beetje sfeer proeven en meemaken hoe gezellig en gek het er bij ons aan toe gaat!

Je krijgt een aantal mails over kamp met de vertrektijden, het kampthema, de spullen die je nodig hebt en nog een heleboel meer. Zo kun weet je precies waar je aan toe bent en kun je goed voorbereid op kamp. 

En dan? in de weken voor kamp wordt het op deze site steeds drukker met berichtjes in het gastenboek (Klikken!). Ook op onze facebookpagina (klikken!) kun je steeds meer ongein lezen… En uiteindelijk gaan we samen op kamp en heb je een topweek!

Ben je een nieuwe begeleider?

We zijn altijd op zoek naar toffe nieuwe begeiders. lees onze “vacature” even door. De vragen die je dit bij je oproepen kun je stellen aan onze hoofdleiding. 

In november is er voor alle LCKV-kampen een inschrijvingsavond. Dit heet de GGDDJW-avond. Meer informatie hierover vind je op de site van onze vereniging www.LCKV.nl De meeste begeleiders schrijven zich op deze avond al in voor kamp. Meestal hebben we na de GGDDJW-avond nog wel wat plek voor leuke begeleiders over. Neem even contact op met de hoofdleiding en zij bespreken de verdere inschrijving met je. 

In de periode april-mei gaan we met alle staf op voorbereidingsweekend. We maken afspraken over kamp, doen tiloefeningen en hebben het vooral heel gezellig samen. Na het voorbereidingsweekend voel je de teamsfeer en hoor je er helemaal bij!

Enige nadeel is dat je dan nog zo lang moet wachten op die ene superleuke week!

 

 

Contact met onze hoofdleiders? Stuur een bericht!